A kezdet kettőpontnulla

2013.06.30. 19:34 | NincsLehetetlen | Szólj hozzá!

Hát ismét itt vagyok. Kissé megcsúsztam a poszttal, mert a tegnapi kirándulást ki kellett heverni :-) 

Ahogy ígértem a holnapi kezdés előtt jönnek a tervek; JÓÓÓ részletesen. 

Mi a célom?  145kg vagyok. Ehhez plusz infó, hogy nem tipikus kövér ember vagyok. Tekintélyes mennyiségű izmot növesztettem az évek során, csak éppen a császárszalonna túlzottan a védelmébe vette ezeket a muszklikat. Célom, hogy a lehető legtöbb izom megtartása mellett a lehető legtöbb zsírt pucoljam le magamról úgy maximum szeptember végéig. Ez bizony rettenet kevés idő, dehát ez van, kell a kihívás nem? 

Edzés

Rutinos, jól informált konditudornak tartom magam. Előbb olvasok, aztán csinálom. Nem arcozok rosszul kivitelezett gyakorlatokra épülő csodasúlyokkal, inkább csinálom kisebb súlyokkal, de tökéletes kivitelezésben a gyakorlatokat. Ezzel Eddig sem volt gond. Heti hat nap edzést tervezek, reggeli egy órás kardióval és délután max 1,5 órás súlyzós edzést. (Kutatások igazolják, hogy ennél hosszabb idejű edzések sokkal többet rontanak, mint amennyit segítenek.) Az edzéstervet napi bontásban mutatom meg, hogy jól követhető legyen. Ez volt a 30%, jöhet a maradék 70: Az étkezés! Két részben írom le. 1. A mikro- és makronutriens szükségletek alapján megtervezett táplálék. 2. Az első pontban leírtakat kiegészítendő,  megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékkiegészítők.

1.Étkezések: Napi 5

kaja van betervezve, hozzáigazítva az edzésekhez és a napi rutinhoz. Reggelire zabpehely zsírszegény tejjel és egy egész tojás. (A koleszterin baromság egy tojás esetében nem fenyeget senkit, de higgyétek el 10 esetében sem, csak jó riogatni a pórnépet.) Tízóraira újabb, de kisebb adag zabpehely tejjel és egy almával (vagy banánnal). Ebédre felváltva csirkemellet és tenger gyümölcseit fogok párolni barna rizs körettel és friss jégsalátával. Uzsonnára egy szép igényes répát és egy kisebb almát fogok szétmarcangolni. Vacsorára tengeri halat fogok párolni vagy helyette egy pár surimi rudacskát. A kaja mellett megfelelő figyelmet fordítok a vízfogyasztásra. Természetes ásványvíz (mentes) és csapvíz adják a vízfogyasztás 100%-át. A tervezett mennyiség minimum 5 liter. 

2.Tápkiegek: 3 fontos időszakot különítettem el. Reggel a Biotech USA vitaminjaival indítok:1 adag Vitabolic, Omega 3, Lecithin, Thermo Drine. Edzés előtt Biotech USA L-carnitine 100.000mg edzés után pedig a jól bevált Brutal Nutrition (szintén Biotech USA) Muscle On fehérjéből egy szép adag vízzel. Éjszakára nincs más hátra, mint a Biotech USA Casein Fusion speciális fehérjéje vízzel. 

Tudom, hogy messze sem kerek a történet, de a büdzsé véges. Aki akar, ennyivel bőven meg tudja csinálni. 

Így állunk most kedves Olvasó. Holnap tolok fel egy képet és centiben is közlöm az induló helyzetet. Holnap ugyanitt! 

Címkék: táplálkozás fogyás kövér táplálékkiegészítők egészséges életmód túlsúly szálkásítás Biotech USA

A bejegyzés trackback címe:

https://eniskepesvagyokra.blog.hu/api/trackback/id/tr855384971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása