Kopp...

2013.07.03. 12:32 | NincsLehetetlen | Szólj hozzá!

Kedves Olvasó! 

3. nap. Reggel. Nem tudtam kimászni az ágyból. Olyan izomlázam van, ami nem fáj, ÉGET! Nem tudok felöltözni, nem tudom felvenni a hátizsákom, de megérte :D

1. nap mell váll edzés, 2. nap lazábbra vett hátedzés (a bizonyos izomláz miatt) és mindkét nap 1-1 óra kardió. Ma a súlyzósedzésekkel pihenőnapot tartunk, de egy jó kardiót azért bejátszok. Nem tudnék többet csinálni, mert mindenem sajog a felsőtestemen. Tegnap este még teniszeztem is az asszonnyal egy órát! Mit ne mondjak, jól elfelejtettünk a télen játszani. Úgy csapkolódtunk, mint akik még soha nem láttak ütőt. Utána nyomtunk egy laza kulacsvizipisztolycsatát, aztán hazatekertünk. Egészséges életmód ON. 

A diéta mondhatni elég zökkenőmentesen megy. Nem mondom, hogy néha nem vagyok éhes, de Whopper helyett inkább egy szem paradicsommal nyomom el az érzést, vagy egy fél liter vízzel. Ahhoz képest, hogy olyan 1200-1500 kalória között fogyasztok egy nap, nagyon energikus vagyok. 3 nap után is érezhető a szervezet reakciója a megfelelő kajára. Halkan hozzáteszem, hogy még az 1500 is rettenetesen kevés a tudomány szerint, hiszen csak a fekvéshez elégetek egy nap 2200kcal-t a súlyom alapján. Ehhez ha hozzáadjuk az edzésekkel elégetett értéket, nagyon komolyan negatív irányba kell, hogy billenjen a mérleg. Az anyagcserém ettől függetlenül pörög, hiszen maximum 3 óránként eszem valamit. Így fenntartva a folyamatos és egyre gyorsuló alapanyagcserét. A fehérjebevitelem megfelelően magas és a szénhidrátbevitelt is le tudtam csökkenteni a kívánt szintre. A zsírbevitelem eddig sem volt túl nagy, de most gyakorlatilag esszenciális zsírsavakra és napi pár csepp kókuszolajra korlátozódik, amit a főzéshez használok.

Így állunk most. lassan ebéd. Stabilan -1 kg/2,5 nap. Nem sok, de nekem már ez is hatalmas eredmény!

Holnap újabb rekord! Várlak!

Címkék: edzés táplálkozás fogyás kövér átlag táplálékkiegészítők egészséges életmód túlsúly szálkásítás súlyzós

A bejegyzés trackback címe:

https://eniskepesvagyokra.blog.hu/api/trackback/id/tr225389136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása