Egy átalakulás naplója!

Friss topikok

Helyzetjelentés az első cardio után...

2013.07.01. 12:44 | NincsLehetetlen | Szólj hozzá!

Hát kedves Olvasó! Végeztem az első egy órás kardióedzésemmel. Sokkal jobb állapotban vagyok, mint amire számítottam. Egyszerűen nagyszerű az étkezés és a tápkieg kombináció. Teljesen kiegészítik egymást, 0 éhségérzet, 10-es energia. Tudom, tudom kezdetben mindig ez van, de akkoris! Hadd örüljek már, a hétszentségit! Lassú kocogás és emelkedővel nehezített séta hozta a megfelelő zsírégetőzónát a pulzusmérős órám szerint. Nehéz volt zónán belül tartani a pulzust, mert ez a kis kihagyás és a hízás eléggé gyengítettek a pumpámon, de majd javítunk rajta szépen lassan :)

Délután kezdem az első súlyzós edzést. Mell és válledzés van betervezve. Kis súlyokkal, és 10 feletti ismétlésszámmal fogom végezni a gyakorlatokat magas intenzitás mellett. Mindegyik izmot 4-4 gyakorlattal 5-5 sorozattal fogom megmozgatni. Holnap valószínűleg segítséggel fogok felkelni az ágyból de hát ez van, ezt kell szeretni. A gyakorlatok között pihenésképpen 100-100 ismétléses hasizom és ferde hasizomgyakorlatot fogok végezni, a pihenőidőket pedig minimálisra tömörítem, hogy a zsírégetés eközben is állandó legyen. Na készülök a jó kis csirkeebédre! Viszlát este! 

Címkék: edzés táplálkozás fogyás táplálékkiegészítők egészséges életmód túlsúly szálkásítás súlyzós

A bejegyzés trackback címe:

https://eniskepesvagyokra.blog.hu/api/trackback/id/tr575386004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása